™ Blogs universitaris: 10 consells (reals) sobre l'amor de Mir_Francs, Comunicació Audiovisual (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Mir_Francs, Comunicació Audiovisual (UPF)

Li han trencat el cor i ha tornat a tenir 15 anys i escoltar Nirvana en bucle. Ajudem-la.

10 consells (reals) sobre l'amor

Per Mir_Francs,

Que maca és la primavera, oi? Floreixen els arbres (i amb ells la meravellosa al·lèrgia), comença a fer calor però aleshores plou i després torna a fer calor fins que et constipes, surten els animalets*... És, sens dubte, la millor època de l'any perquè estigueu en zel. I dic estigueu perquè jo, a aquestes altures, tinc assumit que hauré de morir soltera i esperant que algun dels meus trenta gats mostri una mica de carinyo per mi. Va, prou, això no és el meu blog personal per ploriquejar. Vinc a parlar de vosaltres.

El cas és, amics meus, que en aquests moments de zel i amor desmesurat us trobareu a porcs i a "lagartas"* i patireu o fareu patir o alguna cosa per l'estil. Feu el que feu, durant el vostre caos de romanç idíl·lic, necessitareu recórrer a algú que us escolti i us aconselli i, per motius que a dia d'avui encara no comprenc, acostuma a ser l'amic amb la menor experiència en aquest camp, és a dir: jo.
Arribats a aquest punt, entendreu que no puc escriure sobre com sobreviure a l'amor per falta de coneixement però sí sobre què dir quan els vostres amics us expliquin les seves penes per divuitena vegada. Heus aquí deu consells que donareu alguna vegada a la vida, encara que no us els cregueu:

[b]1.Tu dóna-li temps, trucarà segur.[/b] Segur que no, fa tres mesos ja i si ha suat de tu, ho sento, en serio. Deixa-ho estar, va ser un sopar al McDonald's pagat a mitges.

[b]2. Que només quedeu per follar és (...)

Llegeix més de 10 consells (reals) sobre l'amor