™ Blogs universitaris: ¡'OMG'! ¡'What a malote'! (La seqüela) de Opinió, Humanitats (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Opinió, Humanitats (UPF)

¡

¡'OMG'! ¡'What a malote'! (La seqüela)

Per Opinió,

El temps i l'experiència m'han fet donar la volta a allò que vaig escriure en el passat ( http://www.patatabrava.com/espais/gamusina68.htm?blo30226 ) i que va ser objecte de tanta queixa. Us convido, doncs, a llegir la nova versió.

Passat el temps veig que, realment, tot això no és més que mentida, pura fantasia que algú va posar en els nostres caps. Per què, durant algun moment de la nostra vida, ens interessen persones que sabem que ens faran mal? I, sobretot, per què durant algun moment de la nostra vida arriben a interessar-nos persones que ens fan fer mal als que més volem? Els 'malotes' estan bé, sí, però per a una nit boja i algunes mirades furtives, per res més.

Els 'malotes' no et diuen coses dolces sense pensar, no et besen les llàgrimes ni t'abracen al llit quan et desperten els malsons que ells desconeixen. Els 'malotes' et senten, però no t'escolten, et miren, però no veuen res més rere les teves pupil·les que aquells ulls que els miren com anyells degollats. Et fan sentir imbècil, quan els imbècils són ells.

No necessiten Harley, ni 'chupa', ni tatuatges, ni mala vida. La mala vida te la donen a tu, que és a qui aconsegueixen trastocar. A més, alguna cosa, algun tipus de mecanisme macabre, fa que sempre els recordis, ni que sigui pel mal que et van fer. És per això, que he arribat a una conclusió: tant és el dany que et faci la gent que et fa mal, el que importa és el bé que et fa la gent que (...)

Llegeix més de ¡'OMG'! ¡'What a malote'! (La seqüela)