™ Blogs universitaris: Últims dies per apuntar-te als camps de Solidaritat de patatabrava.com, Història (UB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de patatabrava.com, Història (UB)

Últims dies per apuntar-te als camps de Solidaritat

Últims dies per apuntar-te als camps de Solidaritat

Per patatabrava.com,

Encara tens temps per a inscriure't als camps de Solidaritat de que organitza SETEM. La última sessió informativa i l'últim dia per a apuntar-s'hi és el 29 de febrer. Per apuntar-t'hi només cal que assisteixis a la reunió i allí mateix t'hi inscriguis.

SETEM va presentar, el dia 11 de gener, les dates de la inscripció i de les sessions informatives per el programa de camps de Solidaritat. El termini finalitza el 29 de febrer, així que els interessats encara estan a temps d'inscriure's. Per participar-hi només cal assistir a la sessió informativa, apuntar-s'hi i viure l'experiència! 

Els camps de Solidaritat tenen per objectiu fer conèixer les desigualtats en què viuen els pobles del sud respecte els del nord. A més de denunciar-ne les causes, promouen transformacions tant personals com col·lectives per aconseguir un món més just i solidari. Així doncs, ofereixen formació per tal d'impulsar models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del sud. 

L'experiència implica participar en un cicle de formació i participació dividit en tres fases. En la primera, de l'abril al juny, ofereixen un curs de preparació i formació. La segona fase consisteix en fer un viatge d'un mes en un país del Sud, que es duu a terme durant el Juliol, l'Agost, i el Setembre. Finalment, hi ha una tercera fase basada en la difusió del que s'ha après. D'aquesta manera, es contribueix a sensibilitzar l'opinió públic (...)

Llegeix més de Últims dies per apuntar-te als camps de Solidaritat

Altres temes de patatabrava.com