™ Blogs universitaris: [REC] arrassa a Sitges: Estem davant la millor pel·lícula de terror espanyola de la història? de Deivit, Enginyeria Multimèdia (URL)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Deivit, Enginyeria Multimèdia (URL)

[REC] arrassa a Sitges: Estem davant la millor pel·lícula de terror espanyola de la història?

[REC] arrassa a Sitges: Estem davant la millor pel·lícula de terror espanyola de la història?

Per Deivit,

Ahir vaig tenir el privilegi d'assistir a Sitges a la projecció de [REC], la nova pel·lícula del Jaume Balagueró i el Paco Plaza. Crec que, sens dubte, estem davant la millor pel·lícula espanyola de terror.

Només entrar a la sala ens van repartir uns fulls informatius de què hi havia càmeres grabant les reaccions del públic (potser per a una futura acció de marketing de cara al llançament), cosa que em va sobtar bastant -carai- vaig pensar -si que estàn convençuts de què fa por que fins i tot graben les cares de la gent...-.

Efectivament... MAI en CAP pel·lícula havia passat tanta por com ahir a la sala auditori de Sitges. Mai havia vist una reacció així per part de la gent: la gent cridant de terror, aplaudint després de cada ensurt (un cop havien refet l'alè), agafant-se als braços de la persona del costat, tapant-se la cara intentant no mirar i divertint-se d'allò mes. Tampoc van faltar les rialles generals a la sala en els pocs moments de respir del film (on els directors han aprofitat per a suavitzar la pel·lícula donant-li un toc humorístic molt bo).

Avui he estat repassant, encara fascinat del què vaig viure ahir, quin ressò se n'ha fet la premsa i els principals mitjans on-line i tothom coincideix en què és una experiència terrorífica, com poques s'han aconseguit veure fins ara. Crec que des de "El Resplandor" mai havia passat tanta por al cine i creieu-me que sóc consumidor ha (...)

Llegeix més de [REC] arrassa a Sitges: Estem davant la millor pel·lícula de terror espanyola de la història?