™ Blogs universitaris: A l'estiu, no t'aturis! de Albeert18, Comunicació Cultural (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Albeert18, Comunicació Cultural (UdG)

Una de les opcions per treballar aquest estiu és fer de socorrista

A l'estiu, no t'aturis!

Per Albeert18,

Si tens ganes d'aprendre, viatjar o conèixer noves persones mentre treballes tens un ampli ventall de possibilitats que s'adapten a les teves expectatives

Després del ritme atrafegat dels exàmens, l'estiu representa una estació de calma per gaudir de les bones temperatures, però això, no és incompatible amb la feina. Així que si necessites una mica de ‘money’ però no vols renunciar a les teves vacances, la millor opció és dinamitzar el treball i convertir-lo en diversió. La perfecte simbiosi entre la feina i el descans d'un llarg període docent ara és possible amb les diferents propostes d'ocupació:

- Si t’agrada treballar amb nens forma part de l'equip de monitors dels campaments d'estiu. T’ho passaràs bé amb ells i normalment no és un treball que ocupi tots els mesos d’estiu.

- També pots treballar dies determinats i participar en l'organització de funcions de tot tipus a l'aire lliure o en el muntatge de les carpes d'estiu on s'hi celebren casaments o esdeveniments festius. És un treball feixuc però ben remunerat!

- Vols veure la platja mentre treballes? Doncs pots vendre gelats o fer-te socorrista! Hauràs de passar unes quantes proves però segur que les superes.

- Si vols passar l’estiu fora del país pots mirar de fer un voluntariat a l’estranger, encara que no cobres normalment les despeses del viatge les tens pagades. Però (...)

Llegeix més de A l'estiu, no t'aturis!