™ Blogs universitaris: Apple revoluciona el mercat de jesus12n, Comunicació (UOC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de jesus12n, Comunicació (UOC)

Apple revoluciona el mercat

Apple revoluciona el mercat

Per jesus12n,

Segurament ets universitari i el teu portàtil és l'eina que més utilitzes durant el dia, apunts, aplicacions, treballs, música, entre d'altres, i molts de vosaltres potser penseu en que ja es hora de jubilar-lo, doncs bé, Apple vol posar el mercat un nou Mac Book Air per només 749 euros, un preu molt econòmic.

No ho heu entès malament, la companyia californiana està a punt de treure al mercat el model Air ja establert per un preu més baix, si bé el preu d’aquest es situa entre els 949 euros el portàtil d’onze polzades i en 1.249 euros el de tretze, el nou ordinador rebaixarà dos cents euros del que costa actualment.

El motiu d’aquesta rebaixa fa referència a la nova onejada dels denominats Ultra books, que volen apropar-se i competir amb el model que hem esmentat i que la companyia Apple ja va llançar en el seu moment. Empreses com Dell, Toshiba, Asus també aplicaran una rebaixa en els seus ordinadors i aprofitaran la sortida al mercat del nou Windows 8 per donar un cop sobre la taula amb els seus nous portàtils.

Com veiem els competidors d’Apple i aquest, estan a punt per donar la campanada en el sector dels Personal Computer, segurament cap al mes de setembre, veurem qui s’adjudica la victòria, de moment vosaltres aneu pensant quin és el que més us convé per iniciar el curs que ve amb una nova eina de treball.

Llegeix més de Apple revoluciona el mercat