™ Blogs universitaris: Aquest llit és una illa de niña salvaje, Antropologia Social i Cultural (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de niña salvaje, Antropologia Social i Cultural (UAB)

Aquest llit és una illa

Per niña salvaje,

Aquest llit és una illa. Sobre el blanc, els nostres cossos que ara es miren. Hi ha flors de sol sobre la meva pell i la teva; i a les parets. Envoltats estem sempre d'un mar fosc, rígid, sobre el que caminem passa rere passa fins arribar a allò que és real; però la realitat ja no ens interessa. S'agafen a les puntes dels llençols els teus nervis pel curs vinent i les meves pors pel futur, com bestioles sorgides de les ones. S'agafen, les pors, amb les ungles i xisclen, s'aixequen sobre les seves cames -tenen cames i peus i braços i ens parlen; ens miren amb fúria continguda. Però des d'aquí, petit, no ens poden agafar: som lliures.

Es tan fácil desfer-me de la por que s'ha agafat ara al meu peu: un moviment ràpid i és fora. Cau dels llençols al mar i ens riem del seu esgarip d'espant. És senzill ignorar la petita ferida que ha deixat entre el dit gros i el pont mentre maldava per no caure. Despullada, ja veus, sóc invencible.

No temo res perquè només sóc la meva mà que enyora la teva espatlla. Sóc el moviment que ha dut aquests dits fins al teu pit esquerre; sóc el moviment i l'aire i el tacte. Sóc els ulls que es tanquen. Sóc la decisió de que el meu cos acompanyi els meus dits i ja estigui, tota (moviment i cos i aire), damunt teu. El cabell llarg cau sobre el teu rostre. Sóc el pes que sents; els volums que les teves mans ja cerquen sense sorpresa, la calor meva que es va barrejant amb la teva. Ets tan suau, petit, tan t (...)

Llegeix més de Aquest llit és una illa