™ Blogs universitaris: Banalització sexual de niña salvaje, Antropologia Social i Cultural (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de niña salvaje, Antropologia Social i Cultural (UAB)

Banalització sexual

Per niña salvaje,

[La gent que em conegui fora d'aquesta web, pensarà que és ben hipòcrita que precisament jo parli de banalització sexual. En fi, tampoc penso donar explicacions: qui tingui ja la idea feta de mi no la canviarà pas perquè jo digui A o Z ara. Ni penso canviar per ningú, ni he de demostrar res.]

Sota el llit, els vibradors (el lila de tota la vida i aquell tan novedós que fa voltes, té textura granulada, t'estimula l'ojete i et fa el purè), els olis de massatge i la boa negra per l'strip-dance. Perfecte: ets una deessa sexual.
Que ningú s'enganyi: m'encanta viure en aquesta època. Em fa sentir menys estranya i més lliure... però alguna cosa em fa pudor de socarrim. De la mateixa manera que em fa aixecar la cella llegir la Glamour parlant d'autoestima femenina en un article i de com lluitar contra la sempre-dolenta-cel•lulitis en l'altre. Alguna cosa no em quadra i no cal pensar gaire per veure que hi ha clares similituds entre un estranyament i l'altre.
Sembla que hi ha certa obligatorietat de ser una màquina sexual, de tirar coets al llit, de ser multiorgàsmica, una fera en corsé negre. És aquesta obligació de ser feliç, tremendament feliç, en tots els àmbits de la teva vida. Felicitat que, evidentment, passa per afegir-te als nous discursos que es propaguen per la televisió, les revistes o els best-seller d'autoajuda. També, i de manera destacada, per convertir-te en un consumidor de certs productes: surts d (...)

Llegeix més de Banalització sexual