™ Blogs universitaris: Buscar feina per Internet de PB Feina, Ciències del Treball (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de PB Feina, Ciències del Treball (UPF)

Internet és una eina més per trobar feina. Fes-la servir, però no t

Buscar feina per Internet

Per PB Feina,

Internet és una nova finestra per trobar feina, on algunes de les regles de tota la vida estan canviant. Repassem algunes eines que et poden anar bé per complementar la teva cerca de tota la vida.

En primer lloc, recorda que quan busques feina pots fer servir Internet de dues maneres: pots inscriure't activament en ofertes ja publicades o pots deixar les teves dades per ser avisat quan surti una oferta que s'adapti al que busques. Aquí decideixes tu i la pressa que tinguis per començar a treballar.

Segur que ja les coneixies, però per si de cas aquí et deixem una llista de webs on pots afegir el teu currículum on-line i presentar-te com a candidat a milers d'ofertes de feina.

Infojobs (http://www.infojobs.net/): pàgina senzilla i intuitiva. Apta per a novells. Gran quantitat d'ofertes i actualització constant. Inscripció senzilla. Pots posar el teu CV visible per les empreses. La part negativa és que hi ha molts candidats, i la majoria d'ofertes són d'ETTs

Laboris (http://www.laboris.net): s'hi troben força ofertes de l'empresa que ofereix feina directament. El servei personal és bo. Possibilitat d'introduir-hi un currículum molt complet.

Empleofacil (http://www.empleofacil.com): és senzill trobar el que cerques. Pàgina pràctica fàcil de fer servir. Et permet buscar les feines per categories, per províncies, per seccions concretes de feina, etc.

Infoempl (...)

Llegeix més de Buscar feina per Internet