™ Blogs universitaris: Children Of Bodom tornen a Espanya de meele, Enginyeria de Camins, Canals i Ports (2n cicle) (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de meele, Enginyeria de Camins, Canals i Ports (2n cicle) (UPC)

Children of Bodom. D

Children Of Bodom tornen a Espanya

Per meele,

La banda finesa de Melodic Death Metal Children Of Bodom, liderada per Alexi Laiho, torna a trepitjar terres espanyoles, després de 5 anys des de l'últim concert a Barcelona. És habitual veure com els grups de metal finesos fan gires per Europa sense creuar els pirineus, i això ens enutja una mica als fans de l'altre banda de la serralada, els quals ens sentim un pèl menyspreats.

Però COB ha confirmat dates a la pàgina web oficial, amb 3 concerts a Espanya, i passarà per terres catalanes el dia 7 de Maig de l'any vinent, a la sala Razzmatazz 1. No seria extrany, però, que depenent de les entrades venudes passessin el concert al Sant Jordi Club, acció ja vista en concerts com Bling Guardian el passat 6 de Novembre o Avenged Sevenfold a la seva primera actuació a la capital catalana. I és que COB ve amb la companyia de ni més ni menys que Ensiferum, amb el seu cantant Petri Lindoos volcat completament a la seva banda, ja que va abandonar el seu altre projecte, Norther, després de la gira del seu últim cd, N. Dues bandes amb estils lleugerament diferents però amb un col·lectiu de fans bastant comú, a més d'extens. Senyores i senyors, això promet.

Llegeix més de Children Of Bodom tornen a Espanya