™ Blogs universitaris: Classes d'història a 2º de Batxillerat... de Sr. X, Instruments de Jazz i Música Moderna (art-disseny)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Sr. X, Instruments de Jazz i Música Moderna (art-disseny)

Classes d'història a 2º de Batxillerat...

Per Sr. X,

Bones noils i neules!!

Aqui us deixo amb una redacció que vaig fer a classe d'historia...

Classe d'Història [12:59h.]

Desde aquesta humil cadira, jo Sr. X, em dedico ha passar revista del que la gent fa a la classe. Primer de tot, començo per observar els nivells altíssims d'aburriment que estem assolint a les classes d'historia.
Podem observar a la meva esquerra, a l'Uri, que està molt aplicat fent-se un esquema d'Història; l'Isaac al seu davant, amb el llapis de "jugar" a la boca i ara a la seva mà dreta. La Gemma al lloc d'en Mita, el qual com un bon minyó i amb uns collons com els d'un toro està a primera fila al lloc d'en Grill que avui està desaparegut. La Gemma segueix girada fent caretos i ara subratlla algo. La Cristina al lloc d'en Bert, el qual avui no ha vingut a l'insti, està tocant-se el cabell i ara es posa a llegir el text de l'exercici 18 de la pàgina 309, que jo també tindria que estar llegint.
L'Uri ha cridat en Gerard degut a que ha rebut l'exercici de la noia de 200kg baixant a 15m/s amb un skate. L'Isaac es gira sorprès i em pregunta que estic fent pensant-se que "potser" estic pillant apunts d'història. La Rocio, davant de la Cristina, està aïlladíssima.
La Gemma i la Cris s'intercambien gestos mentre Sandra i Mitas estan aplicadíssims a primera fila, jo no se com aguanten. L'Uri hem dona el resultat de l'exerici i la noia de 200kg al (...)

Llegeix més de Classes d'història a 2º de Batxillerat...