™ Blogs universitaris: Continguts patatabrava.com (beta) de patatabrava.com, Història (UB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de patatabrava.com, Història (UB)

Continguts patatabrava.com

Continguts patatabrava.com (beta)

Per patatabrava.com,

AVÍS: La data límit per enviar les teves creacions és el divendres 29 d’octubre. Si ja has enviat un mail ens posarem en contacte amb tu durant la setmana que ve!


A patatabrava.com estem preparant una secció de continguts interessants pel públic universitari. Si t'agrada escriure i creus que podries aportar el teu gra de sorra per encarregar-te d'un canal temàtic, aquesta és la teva:

Estem buscant a gent o grups de gent amb idees pròpies i ganes d'escriure periòdicament sobre alguns d'aquests temes, per crear un canal temàtic que parli sobre cadascun d'ells. La llista és oberta:

Actualitat: Si el periodisme és la teva passió, et donem l'oportunitat de portar un canal amb notícies actuals (de tots els gèneres) i de marcar l'agenda temàtica dels universitaris.

Música: Si ets un addicte a la música tens una plataforma per escriure sobre els teus grups, concerts preferits i aconseguir acreditacions de premsa per anar a festivals, fires, etc.

Cinema: Pels malalts del cine, patatabrava.com et t'ofereix una plataforma on parlar de les novetats cinematogràfiques, assistir a festivals de cine i potser rebre nou material abans que ningú.

Videojocs: Hi ha molts videojocs, però hi ha cultura de videojocs? Si ets un entès en la matèria, et proposem una secció perquè valoris els últims videojocs o facis crítiques dels clàssics. Si ets bo i seguit l (...)

Llegeix més de Continguts patatabrava.com (beta)

Altres temes de patatabrava.com