™ Blogs universitaris: .E.L. .N.O.I. .D.E.L. .S.U.P.E.R.M.E.R.C.A.T. de AnnaLaura, Enginyeria Civil + Enginyeria Informàtica (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de AnnaLaura, Enginyeria Civil + Enginyeria Informàtica (UPC)

.E.L. .N.O.I. .D.E.L. .S.U.P.E.R.M.E.R.C.A.T.

.E.L. .N.O.I. .D.E.L. .S.U.P.E.R.M.E.R.C.A.T.

Per AnnaLaura,


El noi del super la repasaba de dalt a baix cada vegada que ella anava a comprar. Ella ho sabía perfectament, i aprofitava per anar vestida provocadorament. Jerseis apretats, faldilles mini i botes altes que destacàven les seves cames llargues. Llavors ella s’ajupia per agafar els productes dels prestatges més baixos, deixant al descobert la tireta del tanga. A vegades no duia res,i ho feia molt evident.

Aquell dilluns a la nit ella sabia que a les 7:30 no hi havia gaire gent, ella hi va anar disposada a donar guerra, en tenia masses ganes. No portava res a sota de la roba. Va agafar el cistellet i va entrar decidida. Ell va obrir els ulls com dues pilotes de tennis. Ella duia una brusa amb transparències, i se li veien els pits perfectament. Caminant suaument, remenant les caderes, es va acostar cap a ell. “siusplau, em pots dir on és la salsa de cocktail?” li va preguntar a cau d’orella, mastegant les sílabes i arrossegant les consonants. El seu alé càlid el va fer trempar, i ella ho va notar. Prèviament ella había vist que a l’estanteria no en quedava cap pot de salsa rosa. Ell va dir que anava a buscar-ne un per a ella al magatzem, i ella va dir que l’acompanyava.

Les caixeres estàven ocupades recollint i cobrant als últim clients, osigui que no el trovaríen a faltar.”Perfecte!” Va anar darrera seu, les portes del magatzem es van tancar, ella va deixar el cistell a terra, i amb veu ronca de desitg li va dir q (...)

Llegeix més de .E.L. .N.O.I. .D.E.L. .S.U.P.E.R.M.E.R.C.A.T.