™ Blogs universitaris: El nostre govern...!? de Opinió, Humanitats (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Opinió, Humanitats (UPF)

El nostre govern...!?

El nostre govern...!?

Per Opinió,

La comèdia de la política espanyola ha entrat en un nou estadi després de l'anunci del president Zapatero de no ser candidat en les pròximes eleccions generals i en avançar-al 20-N.

Com en les tragèdies gregues, el cor de l'oposició crida desaforadament: "Que se'n vagi, que se'n vagi!". Bé, això ja ho deien abans, però ara ho diuen més alt, si és possible.

Estic habituat a escoltar a les Corts i al Senat, segons els reportatges que transmet TVE, arguments amb el calat d'una barqueta d'aigua dolça. Després no tinc força moral per amonestar als meus nebots, estudiants de batxillerat, quan diuen les ximpleries que diuen. Sempre penso: "Almenys valdran per a polítics".

Confondre el cul amb les quatre témpores d'any (en fi es diria confondre la gimnàstica amb la magnèsia) sembla habitual en els nostres pròcers del PP, per tal de fotre als seus oponents. Els contraris no ho fan millor, però davant d'aquestes argumentacions és més senzill contra-argumentar. Ara, els cervells d'activitat gairebé plana interpreten l'anunci de Zapatero com l'evidència inapel·lable que no val per a president i que ni els seus l'estimen. Com si un, pel fet d'arribar a president, hauria de morir amb les botes posades i en olor de multitud. Com si les eleccions anticipades fossin res més que un assalt al poder per canviar de poltrona qui ja es troben i viuen (i com viuen!) De la política.

Espanya, país de quixots, de sants, de soldats (...)

Llegeix més de El nostre govern...!?