™ Blogs universitaris: El que ens espera! de jesus12n, Comunicació (UOC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de jesus12n, Comunicació (UOC)

El que ens espera!

El que ens espera!

Per jesus12n,


Aquest dijous va acabar el Mobile World Congress, no només a deixat molt bones sensacions i uns números espectaculars per a la ciutat, sinó que a més a més també ens ha deixat grans detalls i avenços sobre la tecnologia que gaudirem d’aquí ben poc. Barcelona s’ha convertit en la seu de la tecnologia, les olimpíades de la telefonia mòbil, a continuació us mostrarem algunes d’aquestes novetats.

Pel que fa a les grans novetats del congrés, hem conegut la voluntat de la companyia Yoigo d’expandir la tecnologia del 4G, però això no queda aquí, a més a més la vicepresidenta de la comissió Europea i responsable en telecomunicacions ha expressat l’acceptació de lliurar els fons necessaris pel desenvolupament de la tecnologia 5G pel 2020, convertint en Europa la pionera d’aquesta tecnologia, sens dubte avenços que permetran assolir una velocitat molt major per navegar.

Per una altra banda, durant aquest congrés també s’han dut a terme proves amb els sistemes que utilitzen el mòbil per obrir l’habitació d’un hotel i fins i tot, formes de pagament mitjançant el mateix aparell, Samsung ha presentat Wallet, un sistema similar al Passbook de Apple que et permet la gestió entrades electròniques, cupons, bitllets etc..

Ara bé, fent referència als tangibles, el MWC també ha deixat dispositius i notícies sobre diferents aparells innovadors, a les notícies de la companyia (...)

Llegeix més de El que ens espera!