™ Blogs universitaris: El retorn a la rutina: que no t’agafi distret! de Albeert18, Comunicació Cultural (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Albeert18, Comunicació Cultural (UdG)

El retorn a la rutina: que no t’agafi distret!

El retorn a la rutina: que no t’agafi distret!

Per Albeert18,

Aquests darrers dies han estat moments de diversió i evasió replets d’instants especials i tendres amb la família i amics. Per Nadal el teu entorn es converteix en un món idíl•lic farcit de serenor on les mostres d’estima i els propòsits pel nou any formen part de la tradició.
Escudella, canelons, torrons, neules, polvorons, tortell de reis...tot un seguit de plats i dolços suculents que fan del Nadal una ocasió per excedir-te en tiberis i embadalir davant la televisió. Ep! Però, i què se n’ha fet de la carpeta amb els apunts que, després d’aquest parèntesi, tocarà posar en ordre per estudiar?
No et preocupis, si és el primer any que estudies a la universitat tingues present que el gener es convertirà en una de les èpoques més atapeïdes de l’any. Durant aquestes dates, el rellotge avança més ràpid i entres a la biblioteca al matí per sortir-ne de nit. Si et costa tornar a la fatigosa rutina tinc uns quants consells que poden ser profitosos per començar l’any amb bon peu.
En primer lloc, intenta no desconnectar del tot durant les festes de Nadal. És important mantenir el ritme d’estudi i constància en la feina ja que et serà més fàcil tornar a posar colzes sobre la taula. La clau es troba en evitar perdre el nord i obrir l’agenda per recordar les dates d’exàmens i entregues dels treballs, així com anar passant a net i repassar els apunts de classe. Si ho deixes tot per última hora, l’estrès s’ap (...)

Llegeix més de El retorn a la rutina: que no t’agafi distret!