™ Blogs universitaris: E.L. .S.E.N.Y.O.R. .E.I.S.M.A.N. (Follem, per fi...) de AnnaLaura, Enginyeria Civil + Enginyeria Informàtica (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de AnnaLaura, Enginyeria Civil + Enginyeria Informàtica (UPC)

Follem, per fi...

E.L. .S.E.N.Y.O.R. .E.I.S.M.A.N. (Follem, per fi...)

Per AnnaLaura,

Serà una follada única, vull que ho sigui. I quan jo em proposo alguna cosa…
Però no ens avancem. Aquestes coses necessiten una bona preparació. Primer de tot cal que em relaxi. Potser una dutxa… No, millor un bany.

Deixo que la banyera s’ompli d’aigua ben calenteta , hi afegeixo aquell gel d’olor a lavanda tan especial i busco música per posar. Una barreta d’encens i la llum tènue que entra a casa a través de les persianes mig tancades acaben de fer el clima acollidor que demana l’ocasió.

Les notes suaus del jazz de David Sanborn sonen de fons des del menjador mentres començo a despullar-me davant del mirall. Baixo la cremallera del jersei negre de punt que duc, m’en trec les mànigues i el deixo caure lentament a terra. Faig el mateix amb la meva faldilla texana, que llisca poc a poc per les meves cuixes fins arribar als peus.

Al mirall s’hi reflexa ara la imatge del meu cos només cobert amb un dels meus conjunts predilectes de roba interior de color negre i unes mitges de reixeta, també negres. Potser no seré la propera portada d’Interviu (segur que no) però en veure’m penso que no estic gens malament, no senyor. Encara em puc permetre una sessió de sexe com la que – espero – tindré avui.

Deixo anar la cua que recull el meu cabell i aprofito per fer baixar la mà pel cos. M’acarono suaument el clatell, vaig cap a la galta i frego amb la punta dels dits el coll. No p (...)

Llegeix més de E.L. .S.E.N.Y.O.R. .E.I.S.M.A.N. (Follem, per fi...)