™ Blogs universitaris: El “Sol” dels indignats de too!, Publicitat i Relacions Públiques + Periodisme (UAO)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de too!, Publicitat i Relacions Públiques + Periodisme (UAO)

El “Sol” dels indignats

Per too!,

Ja fa uns mesos de les primeres revoltes dels anomenats “indignats”. Portàvem temps sense sentir notícies sobre ells, però en els darrers dies, els mitjans de comunicació estan cobrint noves revoltes. Totes les mirades són dirigides cap a Madrid on els “indignats” intenten acampar un altre cop a “Sol”, la plaça on va començar tot fa uns mesos. No paren d’arribar imatges dels forts dispositius policials que s’estan desplaçant a la plaça de la capital i del poc èxit que estan aconseguint els revolucionaris.
Hem de recordar que fa uns mesos el comportament per part de les autoritats policials no va ser el millor, i menys a Plaça Catalunya. Aquest cop, sembla que tot està més pensat i els dispositius estan controlant la situació sense haver de utilitzar la violència, com es va fer anteriorment. Per altra banda, els “indignats” no han estat parats aquestes setmanes. Després de deixar les places de tot el país, han continuat treballant en una sèrie de propostes i reivindicacions per caviar la situació actual e introduir millores en la política.
És molt important el paper que estan prenent les xarxes socials ja que és un dels mitjans més utilitzats entre els seguidors del moviment “15 M”. A més, la policia i la premsa utilitzen i fan referència constant a les publicacions dels “indignats” a twitter, facebook i d’altres plataformes. Aquests dies el hashtag que s’està utilitzant a twitter per u (...)

Llegeix més de El “Sol” dels indignats