™ Blogs universitaris: Els 3 tipus de preuniversitaris i els seus pares de Mir_Francs, Comunicació Audiovisual (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Mir_Francs, Comunicació Audiovisual (UPF)

Mostra d

Els 3 tipus de preuniversitaris i els seus pares

Per Mir_Francs,

Aquest és un article periodístic seriós. Ara és aquell moment on sonaria música greu i sobre un fons negre apareixerien les lletres: "[u]Basat en fets reals[/u]".

La setmana passada vaig tenir la sort, l'orgull i el plaer (noti's el sarcasme) de treballar com a representant de la meva carrera al "[b]Saló de l'Ensenyament[/b]". Jo, que com molts de vosaltres, hi havia anat amb l'institut vaig veure'l des de l'altre banda, em vaig adonar que no era més que un "mercat de preuniversitaris". Milers de nens passejant contents i il·lusionats pensant en què seran de grans, caminant entre estands d'universitats que els ofereixen un futur millor, una carrera acadèmica brillant i [b]els miren com si fossin trossos de carn amb potencial de pagar matrícules. [/b]"Vine a estudiar aquí, si no et convencem et regalem una carpeta, un boli i un estudiant en pràctiques per que te l'enduguis a casa". Us en feu la idea, oi?

Doncs jo era un d'aquests estudiants universitaris exemplars als que els nens miren amb ulls brillants de "Oh, que guai que és aquesta noia, jo en mig any seré com ella" HA! Clar que sí, campió. Uniformada amb la dessuadora de la universitat, orgullosa de la meva carrera, explicant-la un cop i un altre. Cinc dies. Deu hores cada dia. Un plaer. 
Durant la meva estada al Saló [b]vaig fer un anàlisi sociològic important que us exposaré a continuació[/b]:

Dividirem els individus que es van apropar a parlar amb mi en do (...)

Llegeix més de Els 3 tipus de preuniversitaris i els seus pares