™ Blogs universitaris: Els que anem en transport públic som una raça superior de Mir_Francs, Comunicació Audiovisual (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Mir_Francs, Comunicació Audiovisual (UPF)

Gent que arribava tard i no ha tingut temps de vestir-se

Els que anem en transport públic som una raça superior

Per Mir_Francs,

Les universitats d'aquest país no tenen res a veure amb les universitat americanes.  No hi ha germandats, ni gespa, ni papes i mames deixant els nens als [i]dorms [/i](les residències on es folla molt i es beu en gots vermells) dient: "Ale, fill meu, ja ets gran i independent. Sort quan hagis de tornar l'[i]student loan[/i] de 100,000$. Estem orgullosos de tu." Aquí els més afortunats viuen en pisos compartits que cauen a trossos [b]i, els que no ho són tant, van en transport públic.
[/b]
Sí senyor. És que sempre s'obliden de nosaltres perquè no té glamour però també som universitaris, hòstia. Què passa amb els que vivim lluny de la uni però no prou lluny com per mudar-nos de ciutat? Que som uns desgraciats. En anglès hi ha un terme que sona guai per descriure la nostra desgràcia "[i]commute[/i]" jo us ho dic per si us voleu fer els interessants: [b]"Jo és que faig [i]commute[/i]. T'importa si anem a casa teva? " [/b]Sempre és millor que "Jo és que visc a Vil·labaix de les Cabres amb els meus pares. T'importa si anem a casa teva?

Observant aquesta falta d'interès per nosaltres i els nostres miserables trajectes he fer un exhaustiu anàlisis per veure quines [b]habilitats desenvolupem els usuaris del transport públic[/b] i aquests en són els resultats:
[b]
1.Experts en finances:[/b] Coneixem tots els tipus de bitllet hagut i per haver. L'integrat, el mensual, el que et descompten un 37% si el compres una nit de lluna ple (...)

Llegeix més de Els que anem en transport públic som una raça superior