™ Blogs universitaris: Estàs disposat a pagar el preu? de Opinió, Humanitats (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Opinió, Humanitats (UPF)

Estàs disposat a pagar el preu?

Estàs disposat a pagar el preu?

Per Opinió,

Ser diferent és una virtut. Tots ens hem auto-consolat alguna vegada amb aquesta afirmació, sabent que el fet de ser diferent t'allunya de les normes, protocols i costums tant socials com laborals i hem abanderat orgullosos la nostra individualitat. Llavors, per què es jutja i condemna el que és diferent?

La nostra societat és competitiva i ofereix més oportunitat de triomf a aquell que arriba el primer o té la sort d'ensopegar amb la resposta.

Seguir les normes establertes i no allunyar-se del protocol és el "políticament correcte". No qüestionar usos i maneres és la forma d'arribar i mantenir-se.

Hi ha persones que qüestionen i dubten. Que no sempre estan d'acord amb el que s'ha fet sempre i, a més ho expressen obertament. Solen ser persones permissives, que no competeixen i aplaudeixen l'èxit aliè només perquè beneficia la majoria. Són les més perseguides i titllades d'antisocials.

Tal perfil de persones són fuetejades fins a l'inimaginable, i per què susciten tant odi? Possiblement per actuar, parlar o escriure de manera clara, sense estil tenebrós, sense faules incompetents i per avançar pel camí del sentit comú.

Les persones diferents també tenen passions: tots preguen la seva Fe perquè facin ridícules les idees dels seus adversaris, i quan la Fe no sembla ser suficient s'encarreguen personalment de completar el seu camí. I ho fan molt bé.

Els protocolaris, sempre seriosos, c (...)

Llegeix més de Estàs disposat a pagar el preu?