™ Blogs universitaris: Eurocopa 2008: Parlem de futbol! de house, Enginyeria de Sistemes Electrònics (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de house, Enginyeria de Sistemes Electrònics (UPC)

Eurocopa 2008: Parlem de futbol!

Eurocopa 2008: Parlem de futbol!

Per house,

Ha acabat la primera fase de la Eurocopa, hi ha hagut grans alegries, sorpreses, decepcions, pero ara han arribat els quarts i ara es l'hora de la veritat.
Tots estem d'examens, pero qui mes qui menys esta seguint l'Eurocopa, aixi que anem a fer una "porra".
Qui creieu que pasara a quarts?
Qui creieu que guanyara la Eurocopa?

Portugal: Ha demostrat ser una gran equip, es un equip rapid, amb bons extrems, i bastant complet, te un mig del camp fort guiat per Deco, i una defensa bastant solida. No te cap davanter excessivament bo, pero te jugadors amb molta arribada com Cristiano Ronaldo, un clar favorit al titol.

Alemania: Ha decebut bastant, te bons jugadors, pero com a equip dona bastant que desitjar, amb un bon primer partit, contra Croacia es van veure les seves debilitats, i es va classificar ja que va jugar contra una debil Austria. Els majors problemes que te Alemania esta a la creacio del joc, Podolsky es clarament el seu jugador mes en forma, tambe hi ha Ballack, pero personalment, tot i el gol de l'altre dia, no se'l veu massa participatiu, i en Frings se'l veu massa sol al mig del camp.

Croacia: La bona sorpresa d'aquesta Eurocopa. Ja venia de deixar fora de l'Eurocopa juntament amb Russia a Anglaterra, la gran abscensia d'aquest any. Pero ha demostrat tenir un bon equip, sense grans estrelles, tot i destacar Luca Modric, pero que te un equip molt competititu, tant el (...)

Llegeix més de Eurocopa 2008: Parlem de futbol!