™ Blogs universitaris: Guanya un cotxe, una moto…o diners extra amb la #UNIRIFA de mariabru, Comunicació Audiovisual (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de mariabru, Comunicació Audiovisual (UAB)

La gran rifa universitaria #UNIRIFA

Guanya un cotxe, una moto…o diners extra amb la #UNIRIFA

Per mariabru,

La Gran Rifa Universitària, la [url=http://bit.ly/17FfRuE] UNIRIFA [/url], es una loteria pensada especialment per als universitaris. Una rifa on cada universitari podrà optar a guanyar un cotxe (Renault Clio), una moto (Piaggio Liberty), una bicicleta elèctrica plegable 9transport, un dels 2Portàtils Sony Vaio o una de les 8 Tablets Samsung Galaxy, per només 2€!

Com funciona la Unirifa?
Només cal comprar una butlleta per participar a la rifa dels premis, com més butlletes més opcions de guanyar, és clar!
Els guanyadors dels premis seran els que en la numeració de les butlletes coincideixi amb els 1r, 2n, 3r, 4ts, i 5ns premis de la Loteria de Nadal del 22 de desembre del 2013.

On es poden comprar butlletes?
Les butlletes de la #UNIRIFA es poden comprar en diferents universitats catalanes, on hi han estudiants, associacions o entitats que les venen.
Actualment, es poden trobar a Barcelona (Campus Ciutadella UPF, Enginyeria i Arquitectura La Salle URL, Facultat de Nàutica de Barcelona UPC), a Sabadell (Unitat Docent Parc Taulí Sabadell UAB, Campus Sabadell i Campus Bellaterra UAB), a Mataró (TecnoCampus Mataró-Maresme), a la zona d’El Masnou (un estudiant del TCM), a Sant Pol de Mar (Sant Pol de Mar EUHT), a Girona (Campus de Montilivi UDG), a Vic (Campus de Miramarges UVic), a Castelldefels (Campus del Baix Llobregat UPC), a Vilanova i la Geltrú (Escola Pol (...)

Llegeix més de Guanya un cotxe, una moto…o diners extra amb la #UNIRIFA