™ Blogs universitaris: I.. què li passa avui a la llet?? de Luxo34, Psicologia (URV)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Luxo34, Psicologia (URV)

I.. què li passa avui a la llet??

Per Luxo34,

Sincerament nosé exactament d'on he tret aquest tema, poder d'aquí així que si algu que ho llegeix i ho reconeix.. ho sento perquè la veritat no recordo d'on ho he tret.
Bé, som-hi doncs....


No us heu donat conte que la llet a vegades té un sabor diferent a la del dia anterior?? No penseu: aquesta llet no és la mateixa que ahir (quan és d'un tetabric diferent però de la mateixa marca), té un gust diferent...

Hi ha una petita explicació i no és per l'efecte d'haver estat més o menys estona a la nevera avans de pendrela... kina és l'explicació doncs?? Bé, la llet si no es vent als supermercats es retorna a les plantes per tornarles a "renovar" per dir-ho d'alguna manera fins a 6 vegades... com es pot saber? Sota el tetabric hi ha uns numerets que van del 1 al 6 però falta un que dóna significat a la explicació, el número que falti significa les vegades que ha passat per la planta. Com més alt sigui el número menys sabor a llet té. Així que si és algu insipida no penseu que està malament, simplement és això, ha perdut la seva qualitat de llet.

Llegeix més de I.. què li passa avui a la llet??