™ Blogs universitaris: INAUDIT!!! Una Fundació ( PROMEDIC) preten llançar una licenciatura en odontologia de caracter semipresencial de ManuRiberaPrat, Odontologia (UIC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de ManuRiberaPrat, Odontologia (UIC)

PROMEDIC

INAUDIT!!! Una Fundació ( PROMEDIC) preten llançar una licenciatura en odontologia de caracter semipresencial

Per ManuRiberaPrat,

Anem d'escandal a escandal. Fà poc es va crear a Huesca una facultad d'odontologia. Ja veurem com se les apanyen per fer-hi les pràctiques clíniques. Poc després, Valencia ha creat una segona facultad privada. A Madrid existeixen tres facultats privades apart de dos públiques. I es seguiex rumorejant l'intent de creació de noves.
Però lo verdaderament surrealista es l'intent d impartir una Licenciatura d'Odontologia de caracter semipresencial, es a dir, casi a distància, valentse de l'aval d'una universitat, i de convenis amb diferentes clíniques per ferhi les practiques a diferents llocs d'Espanya.
El projecte, encara que esperpèntic, va ser anunciat a internet, amb plà d'estudis incluit (encara què sense aprovar-hu legalment), i es pretenía un aval econòmic per optar a aquestes places. La cosa tenía més aspecte d'estafa que d'un altre cosa. Tambés es plantejava crear un projecte semblant per a la Diplomatura de Fisioterapia. Al Setembre em vaig enterar que no s'havia arribat a cap conveni amb cap universitat, lo cual tampoc es per llançar campanes al vol. Quan hi ha espai per el negoci i demanda de clients (encara que la societat encara no sap que hi ha paro odontològic), els diners no hi és cap impediment. Haurem d'estar alerta

Llegeix més de INAUDIT!!! Una Fundació ( PROMEDIC) preten llançar una licenciatura en odontologia de caracter semipresencial