™ Blogs universitaris: Javier Fernández es penja el bronze al mundial de ariadnarm3 , Periodisme (URL)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de ariadnarm3 , Periodisme (URL)

Javier fent una pirueta baixa

Javier Fernández es penja el bronze al mundial

Per ariadnarm3 ,

El patinador espanyol, Javier Fernández, ha fet història al aconseguir quedar tercer al campionat mundial de patinatge sobre gel, que ha tingut lloc a Canadà aquest cap de setmana.

Quasi dos mesos després de proclamar-se campió d’Europa, Javier ha tornat a demostrar el seu potencial i ha donat la primera medalla en la història d’Espanya en aquest esport, juntament amb el títol continental.

Des de la celebració del programa curt, els seguidors del patinador ja somiaven amb la medalla. Havia quedat sèptim a només 4,4 punts del tercer, és a dir que matemàticament tenia opcions a remuntar amb el programa lliure.

Al arrancar amb el segon programa, va deixar una combinació de quàdruple salchow i triple toe, en doble i doble, semblava que el podi s’allunyava però el madrileny no va decaure. Un perfecte quàdruple salchow, un triple axel, bona combinació de piruetes i la sèrie de passos al compàs de la música anaven polint l’exercici de Javier. Però a l’hora de realitzar un triple lutz, combinat amb doble toe, el va deixar en simple. Ja no podia haver més errades i així va ser. Els triple bucle, triple flip més turen més triple salchow i el triple salchow van ser ben executats. Només va perdre alguns punts més per falta de voltes en una pirueta.

En conjunt el ball no va ser tant superb com el de l’europeu però els seus rivals van fallar més i, amb un total de 249,06 punts, va ac (...)

Llegeix més de Javier Fernández es penja el bronze al mundial