™ Blogs universitaris: Josefina Altés: "Amb el Banc del Temps proposem una alternativa on el temps esdevé la moneda" de Albeert18, Comunicació Cultural (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Albeert18, Comunicació Cultural (UdG)

Logotip del projecte Banc del Temps

Josefina Altés: "Amb el Banc del Temps proposem una alternativa on el temps esdevé la moneda"

Per Albeert18,

TEMPS! Aquesta és una qualitat que defineix la societat del benestar, aquella virtut que permet aturar-nos mentre el món segueix girant. Una alternativa a l’estrès diari i a la velocitat en què se succeeixen les coses, en l’efímer de les nombroses experiències que ocupen la nostra existència.

El Banc del Temps és un espai d’atenció, generositat, de contacte humà...en definitiva, es fonamenta en l’altruisme més transparent i humanitari. Es tracta d’una organització estesa per tot Espanya, Itàlia i Portugal que té com a principal propòsit l’intercanvi del temps. No fan falta diners, només cal saber que existeix un entorn social lluny de la fatigosa rutina que espera i necessita el teu temps per invertir-lo amb el seu. Qualsevol acte és objecte de gratitud.

El capitalisme representa l’antítesi del temps. L’actual sistema polític, econòmic i social regeix les nostres vides i n’absorbeix la vertadera essència. La cobdícia ha envaït el poder i ha propagat la desafortunada llei del consum que vulnera la individualitat i exalta la multitud homogènia i autòmat. Aquesta massa no és conscient del seu entorn, del vertader valor de les persones i dels coneixements que podrien aportar al sí d’una comunitat. L’objectiu principal del [url=http://www20.gencat.cat/portal/site/JoveCat/menuitem.112de917c18fccd274d7ed42b0c0e1a0/?vgnextoid=5702ff6392180110VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=5702ff63921801 (...)

Llegeix més de Josefina Altés: "Amb el Banc del Temps proposem una alternativa on el temps esdevé la moneda"