™ Blogs universitaris: L'anti Gaga de violetaaa, Periodisme (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de violetaaa, Periodisme (UPF)

 M.I.A promocionant la seva línia de roba que porta el seu nom

L'anti Gaga

Per violetaaa,

Hi ha concerts i concerts. Els artistes s’exposen davant de centenars d’ulls crítics en un esforç per fidelitzar el seu públic. N’hi ha que ho aconsegueixen i n’hi ha que es queden curts. Aquest no és el cas de la cantant londinenca M.I.A que el dimarts 7 d’octubre va oferir un espectacle d’una força bestial a la sala Razzmatazz de Barcelona.

Maya Arulpragasam, nom real de M.I.A , no és una performer qualsevol. Filla d’un polític de la Sri Lanka tàmil transmet l’activisme que du a les venes amb unes lletres i una posada en escena combativa, crítica i cridanera. Amb un estil difícil de definir, (hi ha molts apel•latius: electro-hardcore, reggage, jungle, hiphip, folk asiàtic...) i un so poc melòdic, aixeca de la cadira a qualsevol per una actitud directa, persuasiva i sensual que conquista a aquell que te el luxe de poder-la veure en directe.
Sorprèn saber que te 35 anys i un fill, sembla no passar dels 25 i te la imagines de festa en festa en l’escena més hip i underground de la capital anglesa. Però no és un producte comercial típic i amb el seu darrer disc MAYA -fortament criticat per l’excés de “soroll” i la reiteració de lletres combatives que per alguns no acaben d’anar en lloc - es consolida com una artista de renom del tot original que s’allunya a fenòmens com Lady Gaga que també actuava per primer cop a Barcelona aquella mateixa nit.

La deessa es va entregar (...)

Llegeix més de L'anti Gaga

Altres temes de violetaaa