™ Blogs universitaris: L'Orgull de ser del Lleida ! de xinxi01, Estudis Anglesos (UdL)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de xinxi01, Estudis Anglesos (UdL)

Ilergetes i Rudes Lleida a Sant Andreu

L'Orgull de ser del Lleida !

Per xinxi01,

Tenia 8 anys, i feia només uns mesos que vivia a Lleida, i per una estranya raó, al meu pare, el qual odia el futbol, li va donar per dur-me a un Lleida - Logronyés la temporada 97/98, vam guanyar, i allí va començar tot, la temporada següent em vaig fer el meu 1r carnet de soci, com molts recordareu, aquell va ser el penúltim gran Lleida, amb Victor Muñoz al capdavant, Josemi, Escoda, Quique Alvarez, Busquets.. i tants altres, on quasi pujem a Primera.

Després d'aquest penúltim gran Lleida, va començar el declibi que tots coneixem, deambulacions per camps "de Regional", temporades pèssimes, un ascens i retorn força ràpid de 2na A, la efímera però sempre recordada "Era Massana", la qual ens va dur jugadors increïbles, però que van fer el ridícul i ens van buidar una mica més la nostra malmesa butxaca, la 07/08 amb Zubillaga, va passar amb més pena que glòria, i ara si, perfi arribem on volia anar: L'últim gran Lleida.

Si el penúltim va ser el de Victor Muñoz, l'últim és el de l'Emili Vicente, un equip fet des de l'humiltat, amb ganes de fer les coses poc a poc i be, en definitiva, un equip que ens ha tornat la il·lusió perduda.
Diumenge vaig estar a Sant Andreu, i tots els presents vam coincidir que aquell partit era un regal, érem allí per a gaudir del nostre ( i ara més que mai) Lleida, ens era igual perdre, l'empat ens donava una setmana més d'il·lusió, i la victòria hagué (...)

Llegeix més de L'Orgull de ser del Lleida !

Altres temes de xinxi01