™ Blogs universitaris: LA DIGNITAT DE LA PERSONA (FESTA PATATABRAVA) de lota99, Psicologia (URL)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de lota99, Psicologia (URL)

LA DIGNITAT DE LA PERSONA (FESTA PATATABRAVA)

Per lota99,

Hola gent! Ja he vist que hi han varis comentaris en quant la festa d'ahir la nit a Razz.
Entre molts altres jo vaig ser una de les afectades d'aquella denigrant situació, a diferència de molts després de parlar amb els responsables de Patatabrava, que em van trobar una solució inicial vaig demanar un full de reclamacions.
Realment he de dir que el tracte va ser de tot menys agradable, quan en el fons qualsevol persona amb dos ulls de front sap que aqui els culpables son l'organització de razz, un personal no qualificat que es va veure sobrepassat per la situació i no va fer la seva feina, sinò que va empitxorar la situació amb actes agressius, entre la seva deficiencia amb l'organització.

No vaig fer cap petició més que un personal eficaç i seleccionat acuradament, respecte al client i respecte a la dignitat de la persona..

aquesta va ser la resposta de Razz:
L'equip de seguretat vetlla en tot moment perquè l'entrada a la sala es faci de forma ordenada, calmada i segura per a tota la gent. En la sessió d'aquesta nit s'ha seguit el procediment habitual i entenem que la gent s'enfadi al intentar saltar-se les normes.

Jo vaig patir un atac de pànic a causa de la força de la massa dels cops d'un dels membres de l'organització i de la falta de respiració, estic segura de que no vaig ser la única afectada...

us demanaria la vostra opinio i col.laboració per posicionar-vos amb mi o (...)

Llegeix més de LA DIGNITAT DE LA PERSONA (FESTA PATATABRAVA)