™ Blogs universitaris: La mania del reboot, la seqüela, el remake i el buit d'idees en la indústria del cinema USA de Opinió, Humanitats (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Opinió, Humanitats (UPF)

La mania del reboot, la seqüela, el remake i el buit d

La mania del reboot, la seqüela, el remake i el buit d'idees en la indústria del cinema USA

Per Opinió,

No sé per què està passant, però clarament des de fa uns quants anys la poderosa indústria de Hollywood es pateix d'alguna cosa: A les productores els falten idees.

En aquell temps del primer tràiler filtrat del reboot de "Spiderman", el nou rellançament de la franquícia, capitanejada per Marc Webb, juntament amb l'imminent remake de "Els homes que no estimaven les dones" dirigit en la seva versió made in USA per l'excel • lent David Fincher o les infinites seqüeles, precuelas i noves creacions de la factoria "súper herois" americana, començo a sentir un agut cansament ja preguntar-me si no tenen res més que oferir l'altre costat del toll.

És una cosa evident que als EUA no doblen i per descomptat tampoc llegeixen subtítols, ells, directament, fan la pel lícula de nou. Per això són una superpotència no? Així han perpetrat els remakes d'infinites pel lícules, entre elles, centenars de films asiàtics de terror (The Eye, The Ring), alguna francesa (LOL), sueques (Déjame entrar), l'espanyola "REC" o "The Girl with the dragon tattoo "a la qual li queda poc per sortir del forn. La llista, evidentment, és molt més llarga. El principal problema referent a això és que a Amèrica gairebé no veuen cinema europeu en les sales, així que perquè els bons productes donin diners, cal reposar i revendre'ls. És així. El dramàtic de l'assumpte és que no només refan el fet per altres, sinó el fet per ells mateixos fa escassament poc temp (...)

Llegeix més de La mania del reboot, la seqüela, el remake i el buit d'idees en la indústria del cinema USA