™ Blogs universitaris: La noia mullada del armari - Continuació de Dreems, Teràpia Ocupacional (UVic)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Dreems, Teràpia Ocupacional (UVic)

La noia mullada del armari - Continuació

Per Dreems,

La claror que arribava de la llum del menjador va fer entreveure la figura de l’assetjador. Era prim tot ell, d'alçada mitjana, la seva postura era lleugerament encorvada, però tot i així, no era una constitució física que li inspirés feblesa ni fragilitat. La seva respiració semblava fins i tot tremolar de por i emoció a mesura que s’incrementava acompassadament i es feia cada cop mes sonora.

Allà estava ella, despullada, amb els ulls com a taronges i el cabell moll del qual brollaven l'aigua i el xampú tot formant riuets sobre la seva pell nua, que acabaven morint en salts d'aigua des del cim dels seus pits ferms, o en llocs encara més recòndits i exòtics del seu cos.
I al davant: aquell jove assetjador.

Era un noi de vint i pocs que va anar identificant com a aquell company de facultat amb qui havia compartit alguna classe; aquell que sempre s’asseia sòl; aquell que sempre s’evadia observant a l'altra costat de la finestra que dona a l’exterior, mentre la resta es desvivía en prendre tots els apunts. A ella sempre li havia semblat que el noi, malgrat els seus problemes de sociabilitat, tenia un atractiu molt especial. Perduda en el seu pensament, la noia despullada havia aconseguit despistar per un moment el seu propi espant.

Va ser un moment absurd i increïble, aquell dels dos joves que havien quedat un davant de l’altre, a escassos dos pams, barrejant les seves respiracions. Sembla impossibl (...)

Llegeix més de La noia mullada del armari - Continuació

Altres temes de Dreems