™ Blogs universitaris: La universitat es trasllada al carrer de ariadnarm3 , Periodisme (URL)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de ariadnarm3 , Periodisme (URL)

Classes al carrer

La universitat es trasllada al carrer

Per ariadnarm3 ,

Els dies 25 i 26 de febrer professors i alumnes han traslladat les classes ordinàries al carrer o bé n'han realitzat d'extraordinàries amb la finalitat de reivindicar-se i defensar la universitat pública.

Es tracta d'una iniciativa de Plataforma Unitària per la Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), en la que no només es pretén donar classes a l'aire lliure, sinó també plantar pancartes per fer visible que aquestes jornades formen part de les mobilitzacions universitàries que comencen aquesta setmana.

La implicació ha estat massiva ja que com ha dit el portaveu de la PUDUP, Israel Saeta: " es tracta d'una manera de manifestar-se en la que es fa el que la universitat sap fer bé: transmetre coneixements".

Segons el portaveu de la PUDUP, de cara a la primavera es podrien tornar a repetir unes jornades com aquestes.

També tenen pensades altres iniciatives. Una idea per a donar a entendre que la educació pública socialment afecta a tothom, volen establir vincles amb altres sectors socials com la sanitat per a potenciar mobilitzacions conjuntes perquè com ha dit Israel: "es sàpiga que hi ha drets socials que hem de defensar".

Les protestes dels estudiants seguiran aquest dijous amb una jornada de vaga en la que s'espera una manifestació multitudinària per a mostrar el descontentament amb la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) i el Procé (...)

Llegeix més de La universitat es trasllada al carrer