™ Blogs universitaris: League of Legends, uneix-te a la Lliga de les Llegendes de meele, Enginyeria de Camins, Canals i Ports (2n cicle) (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de meele, Enginyeria de Camins, Canals i Ports (2n cicle) (UPC)

Kayle, la justiciera

League of Legends, uneix-te a la Lliga de les Llegendes

Per meele,

Un nou joc s'está fent lloc dins del món dels jocs d'estratègia, i es mereix un lloc en aquesta secció, es tracta del LoL (League of Legends). Aquest joc, de sistema DotA, és gratuït, sense requeriment de servers pirates, com sol passar en altres jocs online. Però, què és DotA? Defense of the Ancients és un escenari del llegendari jog Warcraft III (no confondre amb el WoW), basat en el joc Starcraft. Hi ha dos equip de fins a 5 jugadors, dues bases i l'objectiu de derrocar la del contrincant. Cada jugador porta un heroi, el qual guanya experiencia i or al llarg de la partida.

LoL és un joc on alguns dels creadors són fundadors de DotA-AllStars, o formen part d'aquesta empresa. A diferència d'altres jocs d'estratègia, a LoL no s'ha de construir, ni controlar a les tropes, simplement controles el teu heroi. Aquest guanya experiència i or durant la partida, a mesura que mata als membres de l'exercit enemig. Però no oblidem l'objectiu principal, derrocar la base enemiga. Aquesta es troba a la cantonada oposada de on es troba la nostra, i està defensada per nombroses torres, controlades per l'ordinador. Per a aconseguir-ho, s'ha de treballar en equip, i aquí entra una de les millores de LoL front els antics jocs DotA: el joc en equip és molt més important, i han creat tota una serie d'herois diferents entre ells, amb diferents formes de jugar amb cada un d'ells, per a que les possibilitats d'un equip siguin gairebé infinites. Així, hi han herois a (...)

Llegeix més de League of Legends, uneix-te a la Lliga de les Llegendes