™ Blogs universitaris: Marrako Sound was there : Concertàs d'Epica i entrevista frustrada de MisterMarrako, Química (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de MisterMarrako, Química (UAB)

T

Marrako Sound was there : Concertàs d'Epica i entrevista frustrada

Per MisterMarrako,

Impressionat, apocalíptic, sublim... tots aquests adjectius i molts més serveixen per definir el concert d'Epica que es va poder gaudir aquest passat dissabte 7 d'abril al pavelló municipal d'esports a Cambrils. Unic concert a Espanya en aquest 2007 ( de moment esperem ) en el marc de la celebració del 15è aniversari de "L'hora dels peluts" , un programa de heavy de Ràdio Cambrils. Des d'aquí una forta felicitació a tot l'equip per currar-s'ho tant...
El concert va començar a dos quarts d'onze, una hora abans del què estava programat, amb "Dance of fate" amb una bellíssima Simone Simons vestida per l'ocasió amb uns pantalonets de cuir ben arrapats que no va parar de fer el ventilador amb la seva llarga malena pelroja durant les dues hores justes que va durar el show... Destacar també els sons guturals provinents de la gola Mark Jansen ( fundador i guitarrista de la banda i novio de la cantant ) . Un recull de la majoria dels millors temes dels seus dos discs d'estudi "The Phantom Agony" i "Consign to Oblivion"... on es va trobar a faltar potser "Mother of Light"... A part d'això, un cover de Crystal Mountain i dos temes que podrem trobar en el seu tercer disc que esperem que surti al mercat aviat.. que pel què es va poder sentir promet ser força més dur que els altres... El concert va finalitzar amb aquesta opereta excel·lent que és "Consign to Oblivion " ; i amb la música del tema principal de la pel·licula "K (...)

Llegeix més de Marrako Sound was there : Concertàs d'Epica i entrevista frustrada