™ Blogs universitaris: Més de 30.000 estudiants finalitzen la Selectivitat de ariadnarm3 , Periodisme (URL)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de ariadnarm3 , Periodisme (URL)

Errada de l

Més de 30.000 estudiants finalitzen la Selectivitat

Per ariadnarm3 ,

Amb els exàmens d’Història de l’art i Electrotècnia s’ha posat fi a les proves d’accés a la universitat . Un total de 30.250 joves s’han examinat en la que podria ser una de les últimes Selectivitats que es realitzen si segueix endavant la reforma educativa impulsada pel ministre d’educació. Ja que una de les novetats de la “llei Wert” és eliminar les proves d’accés i introduir una revàlida al final del Batxillerat, sense prova de català. D’altra banda també es donaria via lliure a les universitats per decidir quin filtre s’aplica per admetre nous alumnes.

Les PAU d’aquest any han resultat molt polèmiques a causa de les errades que s’han trobat en els exàmens de Matemàtiques i Geografia .

En el primer cas es tractava d’un error en l’enunciat on una de les incògnites es marcava amb una “x” quan hauria d’haver estat una “z”. La secretaria d’Universitats va negar que hi hagués cap dada errònia però davant les queixes i l’ampli ressò que hi ha hagut a les xarxes socials s’admetran els dos resultats possibles. També hi ha hagut queixes pel títol de la prova de matemàtiques aplicades a les ciències socials ja que estava mal escrit.
A la prova de Geografia s’hi havia afegit un número de més en una xifra econòmica sobre els fluxos d’inversió estrangera d’Espanya.

Ara tocarà esperar a el dia 28 de juny per saber les notes i comença (...)

Llegeix més de Més de 30.000 estudiants finalitzen la Selectivitat