™ Blogs universitaris: Patatabrava.com ajuda als nous estudiants a escollir universitat de patatabrava.com, Història (UB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de patatabrava.com, Història (UB)

Un exemple del comparador: la puntuació de la carrera d

Patatabrava.com ajuda als nous estudiants a escollir universitat

Per patatabrava.com,

Patatabrava.com ha llançat una eina per ajudar els estudiants preuniversitaris a escollir la carrera i el centre més adequats segons les seves preferències. El primer comparador d'universitats ja es troba a la web i aporta una visió no institucional basada en l'opinió dels propis usuaris. La iniciativa ha sorgit arran de la creixent demanda per part dels propis universitaris: consideren que els organismes educatius no donen informació comparativa i desvinculada dels seus interessos.

Els aspectes que han puntuat els usuaris de Patatabrava.com per obtenir els resultats del comparador són la carrera, els professors, l'ambient estudiantil, el preu per crèdit o el preu per mitjà de lloguer de la zona. La nota de tall també s'hi veu reflectida, per tal que l'estudiant pugui saber si té possibilitats d'entrar a la carrera que li interessa.

El funcionament del comparador és senzill: només cal introduir la carrerra que es vol estudiar i on es vol estudiar. Seguidament apareixerà tota l'oferta educativa universitària espanyola segons la nota de tall o la valoració del centre.
L'eina s'actualitza de forma dinàmica, de manera que el rànquing i les opinions poden ser diferents segons les votacions que es vagin realitzant.

Coincidint amb la celebració del Saló de l'Ensenyament a la Fira de Barcelona, el comparador és una eina addicional digital per c (...)

Llegeix més de Patatabrava.com ajuda als nous estudiants a escollir universitat

Altres temes de patatabrava.com