™ Blogs universitaris: Petits plaers de la vida: 4rt fascicle LA DUTXA de soniambula, Infermeria (UIC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de soniambula, Infermeria (UIC)

la banyera, amb l

Petits plaers de la vida: 4rt fascicle LA DUTXA

Per soniambula,

Dutxar-te després d'uns dies de treva!!
Personalment no ho experimento gaire sovint, no us penseu el que no és! Però algun cop que m'ha passat, ajuntar-me un parell de dies (de pagès, com diuen els mallorquins) sense fer-ho, llavors quan et dutxes, bua, sembla... et sents com un angelet volant pels núvols, amb una llibertat i un descans... clar, treure't 4kg de ronya en un mateix dia, és un canvi important en la teva gravetat!
Una dada! quan jo feia campaments, ens passavem 15 dies a la muntanya rollo "libro de la selva", amb única font d'aigua un riu, que et portava l'aigua més pura i neta del punt més alt de les muntanyes... la mare que em va parir! per fotre't en aquella aigua, t'ho pensaves 4 dies perquè et congelaves! quan et rentaves el cap, et quedaves sense pensar durant uns moments! era impossible aguantar 3 segons seguits en aquell riu, hi havia gent que no es dutxava fins que no acabaven els campaments (sobretot homes, no m'estranya! no és que se'ls hi reduís la tita, és que directament els hi desapareixia!). Tornant al tema, llavors arribaves a casa després dels 15 dies, et foties la gran banyera i, quan li treies el tap per buidar-la, et quedava el nivell de l'aigua remarcat per la ronya que portaves incrustada! però mare meva... quin plaer i quin descans!!
proveu-ho!! us passeu 15 dies sense dutxar-vos, i després ompliu la banyera i us esteu mitja horeta de rellotge! Ja em direu el resultat!

Llegeix més de Petits plaers de la vida: 4rt fascicle LA DUTXA