™ Blogs universitaris: Promobilletes, una altra alternativa de jesus12n, Comunicació (UOC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de jesus12n, Comunicació (UOC)

Promobilletes, una altra alternativa

Promobilletes, una altra alternativa

Per jesus12n,

El lloc web ofereix la possibilitat de comprar T-10 a meitat de preu. La iniciativa està de moment estancada però preveu tornar en breus

Guillem Mateos i Daniel Martínez són dos enginyers de la Universitat Politècnica de Catalunya que han proposat un nou sistema per reduir el cost dels títols de transport a Barcelona. L’encariment que han patit les tarifes de transport, concretament les t-10 que ells ofereixen, els ha portat ha plantejar- se un nova idea per fer-les més accessibles als seus usuaris.

El sistema que utilitzen aquests dos estudiants és ben senzill, incorporen publicitat adjunta al títol de transport que l’usuari ha sol•licitat a la seva pàgina web, introduint la seva adreça i dades personals, d’aquesta manera ambdues són enviades per correu al destinatari.

Promobilletes funciona gràcies a la col•laboració amb empreses que vulguin participar en el copagament dels bitllets, promocionant-se mitjançant aquest sistema. A més a més de la publicitat que envien als usuaris, la mateixa web incorpora publicitat de les empreses que hi participen i possibiliten que aquestes puguin enviar publicitat per mail als clients adherits a aquesta iniciativa, alhora ofereixen als acollidors del projecte segells com el d’empresa verda, per la contribució amb el transport públic.

L’Autoritat Metropolitana de Barcelona va citar a aquests dos joves en una reunió per qüestionar la legalitat d’aque (...)

Llegeix més de Promobilletes, una altra alternativa