™ Blogs universitaris: Relats erotics! de house, Enginyeria de Sistemes Electrònics (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de house, Enginyeria de Sistemes Electrònics (UPC)

Relats erotics!

Relats erotics!

Per house,

Avui estaba buscant fotos de gent fent migdiades i a la primera cerca que he trobat amb el google he arribat a una pagina molt interesant, que fa volar la imaginacio i et pot donar idees per situacions reals... jeje.
Aquest es un d'ells.


Bandera Vermella
Katalluna

Cap a mitjans d’octubre vaig decidir aprofitar el que probablement seria l’últim cap de semana de platja. Vaig arribar-hi a les 11 i al cap d’una estona de prendre el sol em vaig dirigir a l’aigua. Hi havia bandera vermella penjada però la mar estava tranquila i vaig ignorar l’avís.

Portava nadant menys de 20 minuts que vaig notar com una mossegada a la cama dreta i una altra a nivell de l’espatlla. Eren medusses, quin pal!

Vaig sortir de l’aigua i em vaig dirigir a la caseta de creu roja perquè em començava a picar de mala manera, tot i que em feia certa vergonya perquè era conscient que era totalment culpa meva. Allí em va atendre una noia rossa que estava super morena i que em va rebre fotent-me bronca perquè m’havia ficat a l’aigua malgrat la bandera. Em va fer estirar a la camilla, va treure dues bosses de gel i les va posar sobre les picades aguantant-les amb unes benes.

Mentre ella traginava d’aquí cap allà, jo em fixava amb el seu culet ben format, uns pits rodons que li marcaven un escot gens despr (...)

Llegeix més de Relats erotics!