™ Blogs universitaris: Sessió informativa a la UB... desastre de Anaïs19, Història (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Anaïs19, Història (UdG)

Sessió informativa a la UB... desastre

Per Anaïs19,

En teoria hauria d'explicar la sessió informativa d'avui amb un bon somriure a la cara. Però no.

10.50: Arribo a la facultat. La gent fa cua al Punt d'Informació. He de dir que estic sense ulleres des de fa uns mesos (hauria d'anar a per unes noves ja) i no he vist el cartell de que havíem de recollir la carpeta. Pujo 4 pisos a pota. Arribo a dalt: "Donen la carpeta al Punt d'Informació". Baixo 4 pisos. Una cua descomunal. "Em passaré després, que faig tard a la sessió". Pujo 4 pisos.

11.05: M'assec a la darrera fila de l'Aula Magna amb el dossier de la sessió a les mans. Observo a la tarima: la degana beu aigua abans de parlar. Mª Ángeles del Rincón. Ja l'havia sentida parlar uns mesos enrere, a l'abril, a la xerrada de quan encara feia batxillerat. I ha tornat a repetir el mateix discurs. El discurs de Bolonya.

"Bolonia no será ni mejor, ni peor. Hará que la UB sea compatible con el resto de universidades europeas. Una universidad con prestigio, como todas las adaptadas a Bolonia. Y hacedme caso: no os creáis a los radicales que pretenden confundiros. Bolonia no es malo. Cambiarán las asignaturas, vosotros seréis los últimos licenciados, pero podréis decidir si queréis Bolonia o no. Podéis hacer la carrera en (ATENCIÓ) 6, 7, 8 años, puntos suspensivos...

¿Però es pot saber què estàs dient? La gent deixava entreveure rialles, i poca gent s'h (...)

Llegeix més de Sessió informativa a la UB... desastre