™ Blogs universitaris: Síndrome Premenstrual: com evitar 'el bajón' de tots els mesos. de mariabru, Comunicació Audiovisual (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de mariabru, Comunicació Audiovisual (UAB)

Tres de cada deu noies patim el Síndrome Premenstrual.

Síndrome Premenstrual: com evitar 'el bajón' de tots els mesos.

Per mariabru,

[b]Tres de cada deu noies patim el Síndrome premenstrual (SPM)[/b], un conjunt de molestos símptomes que apareixen gairebé dues setmanes abans que ens vingui la regla i que es poden allargar fins al primer o segon dia de sagnat.

Tenir la regla és senyal de bona salut general, però per a algunes de nosaltres... Es converteix en un veritable calvari! [b]Dolor als pits, a l'abdomen, al ventre, retenció de líquids, irritabilitat, més ganes de menjar dolços, ansietat, trastorns intestinals, mal de cap, augment de pes, granets de tipus acneic...[/b] Són alguns dels símptomes que moltes noies compartim .

[b]Vols reduir els efectes de l'SPM?[/b]

[b]4 senzills exercicis:[/b]

[b]El tobogan: [/b]Tonifica glutis i abdomen, relaxa la tensió pèlvica i afavoreix el flux sanguini. Posició inicial: estirada amb la panxa cap amunt i amb les cames flexionades i separades a l'amplada de les espatlles. Desenvolupament: aixecar la pelvis estrenyent els glutis i mantenir la postura durant 10 segons i baixar lentament. Fes dues sèries de 10 exercicis cadascuna.

[b]El pont:[/b] Ajuda a la relaxació mental i física. Posa't de quatre grapes i imita el moviment d'un gat arquejant l'esquena i acotant el cap. Estreny l'estómac i expira tot l'aire del teu interior. A continuació, fes el contrari inspirant tot l'aire que hi càpiga a la teva caixa toràcica. Repeteix 10 vegades.

[b]La flexió de cames:[/b] De peu, amb els p (...)

Llegeix més de Síndrome Premenstrual: com evitar 'el bajón' de tots els mesos.