™ Blogs universitaris: Sis nois amb els quals has de sortir durant la universitat de mariabru, Comunicació Audiovisual (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de mariabru, Comunicació Audiovisual (UAB)

Sis nois amb els quals has de sortir durant la universitat

Sis nois amb els quals has de sortir durant la universitat

Per mariabru,

La universitat és una època en la què no pares de conèixer gent nova. Grups de treball. Festes tots els dies. Diverses feines. I moltes hores lliures pels hobbies. Mentre gaudeixes de tot això, i fins que obtinguis el teu títol, pots sortir amb sis tipus de nois diferents.

1 . El company de pis: "amic " que sempre t'escolta quan tens problemes però, en el fons, ho fa perquè vol alguna cosa més . Llença't!

2 . El noi estranger: el guapo i solitari que sempre s'asseu apartat perquè encara no ha après el nostre idioma. Detecta'l i ajuda'l, pot ser després hi ha recompensa.

3 . L'anti - consumista: individu que mai et convida a res, l'únic ingrés real prové de les nits que toca amb la seva banda de rock als bars que hi ha prop de la universitat. Només assegura't que es banyi de tant en tant.

4 . El tradicional de classe alta: noi que opina que l'única raó per tenir relacions sexuals ha de ser per procrear. Segueixen existint individus així?

5 . El nerd: l'amic adorable i raret amb el qual tindràs el repte de convertir en un individu social, per poder "ensenyar-lo" als teus amics.

6 . El cool: noi que ve d'una escola privada i té molts seguidors a Twitter. La roba que porta diàriament probablement costa més que el teu primer cotxe i estàs molt segura que ell pensa que tens mal gust en tot.

Si aconsegueixes establir aquestes sis relacions, (...)

Llegeix més de Sis nois amb els quals has de sortir durant la universitat