™ Blogs universitaris: SOS, relació de fiona1, Comunicació Cultural (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de fiona1, Comunicació Cultural (UdG)

SOS, relació

SOS, relació

Per fiona1,

Shakira i Piqué, més que amics? Així és com encapçala el seu super article carregat de mentides l'agència europapress escrit avui, dia 23 de novembre de 2010.

Des que el FCB va aconseguir el triplet tan merescut, la premsa no ha deixat de seguir a la plantilla en cada pas realitzat i s'han arribat a escriure afirmacions que per suposat no tenien cap mena de fonament: “Iker Casillas podría emparentar con Bojan, vía Carbonero” ( http://soy.bluebbva.com/2010/07/iker-casillas-podria-emparentar-con-bojan-via-carbonero.asp ). Els mitjans de comunicació últimament tendeixen a escriure ressenyes diminutes i insignificants del que passa en realitat i gràcies als estudis realitzats per les agències de premsa es coneixen els temes i els apartats que realment atrauen al lector: esports, publicitat i noticies suculentes de fets de la vida privada dels famosos. En aquesta pàgina web de rumors pujats de to anomenada Hollywood Grind es va publicar una sèries de fotografies on segons l'autor de la pàgina Gerard Piqué i Ibraimovich mantenien una conversació romàntica, això portà a fer creure als lectors que realment entre aquests dos futbolistes hi havia una relació amorosa: http://www.hollywoodgrind.com/zlatan-ibrahimovic-and-gerard-pique-gay-picture/ .

Personalment crec que escriure sobre la suposada relació de dos futbolistes és poc encertat ja que estem en una situació econòmica i social que verdaderament es mereix ser escrita. Ara, mo (...)

Llegeix més de SOS, relació