™ Blogs universitaris: T'atreviries a punxar a la Festa Patatabrava al Razz el proper 10 de març? de patatabrava.com, Història (UB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de patatabrava.com, Història (UB)

Tú pots ser el DJ!

T'atreviries a punxar a la Festa Patatabrava al Razz el proper 10 de març?

Per patatabrava.com,

Segur que coneixes algú a qui li encanta punxar música o fer mescles. Potser fins i tot tu ets aquest algú.

Creus que podries fer-ho millor que el DJ de la discoteca on et deixes caure habitualment? Llavors això t'interessarà, i molt.

Volem fer que la Festa Patatabrava ( http://www.festapatatabrava.com/ ) del 10 de Març sigui molt gran. I volem que tu també hi participis, i no només passivament.

T'oferim la possibilitat de punxar a la Sala Razzmatazz el dia de la festa. Et preguntaràs com... I la resposta és molt senzilla.

Hem organitzat un concurs en el que el guanyador tindrà l'oportunitat de demostrar que és un bon DJ. Consisteix en penjar una sessió o chart de 60 minuts a http://www.facebook.com/pages/Concurs-DJs-Festa-Patatabrava/179948518716925 seguint les intruccions que hi trobaràs.

T'oferim 2 hores a la cabina perquè punxis la sessió guanyadora, i tinguis una altra hora per poder posar allò que més t'agradi i que creguis que pot tornar boja la gent ballant al ritme dels teus plats.

Així doncs... T'hi atreveixes?

Llegeix més de T'atreviries a punxar a la Festa Patatabrava al Razz el proper 10 de març?

Altres temes de patatabrava.com