™ Blogs universitaris: T'enyor de niña salvaje, Antropologia Social i Cultural (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de niña salvaje, Antropologia Social i Cultural (UAB)

T'enyor

Per niña salvaje,

Ya no sueña esa niña que soñó que escribía.

M'he posat les cançons del Sabina.
Et trobo a faltar.
Calle Melancolía només per mi, que estic aquí sola: estirada al llit, les cames nues sobresortint per aquesta finestra mancada de poesia (en comptes d'entrar el sol, s'escolen els crits dels veïns). El braç esquerra tapant el front, el dret acariciant el mar tranquil del llençol. Suspiro. M'abraço.
Estimar en soledat. Estimar en soledat no té sentit.
Vull abraçar-te i dir-te que m'he adonat que no sóc perfecta. Que no puc treure les millors notes. Que no puc tenir una tècnica envejable ballant. Que no puc ser el centre d'atenció. (M'aixeco i agafo una bareta d'encens, me la col·loco sota el nas i arrufo els llavis. Inhalo i somric. Puta yonqui mística). Ni una trigressa al llit.

Sí, el llistó era massa adalt i jo una nena petita petita.

Tengo exceso de soledad en los huesos.

(Una cançó tranquil·la i l'encens omplint l'habitació. Torno al llit i miro la noia que mira el peixet que observa la nena de les ales que baixa la mirada cap al peix discapacitat que mira de reüll la lluna que mira el sol. Podria dir que tinc sis fotografies, però ja veus, són aquestes connexions que veig a tot arreu). Imagino la conversa que podríem tenir sobre aquest llit, invento els gestos que em faries i les bromes que m'adreçaries. Vaig desitjar el desig dels altres. I la vaig err (...)

Llegeix més de T'enyor