™ Blog universitari de aiRa2, estudiant de Llengua i Literatura Catalanes (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de aiRa2, estudiant de Llengua i Literatura Catalanes (UdG)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

uff! Quin dia!

Per aiRa2

Sabeu aquells dies que hauria sigut millor quedar-te al llit tot el dia dormint? doncs aqui teniu un exemple.
Vaig anar tard a dormir xk havia d'estudiar x un examen i a les 6'30 ha sonat el despertador...ohh quin horror!! semblava que acabav (...)

Llegeix més »

Dolents de Pel·li...

Per aiRa2

Sempre, o gairebé sempre, quan mirem una pel·licula, ens sentim identificats amb el/la protagonista; ja que generalment fa coses increibles i envejables, o és una persona semblant a nosaltres. Però això de ser "asquerosament perfecte[/I (...)

Llegeix més »

OVNIS?

Per aiRa2

Aquesta és la segona vegada que escric aquest post, no sé xk xo no s'ha penjat!
Bé avui parlo d'OVNIS, ja que divendres al mig dia, tornant de la universitat crec que en vaig veure un... Anava amb el meu "Super Micra" quan vaig (...)

Llegeix més »

em barallo amb el Món

Per aiRa2

Bueno, després d'un cap de setmana d'eleccions, votacions i tota aquestes coses democràtiques... ve el moment de reflexionar.
Bé tots els mitjans parlen de gairebé el mateix: ahir vam anar a votar al President del Govern, bé ha guanyat e (...)

Llegeix més »

Les 'freakades' d'internet

Per aiRa2

L'altre dia vaig passar-me la tarda 'youtubejant' i vaig veure tot un seguit de videos que eren flipants. Aquí us ensenyaré uns quants i així podeu riure una estoneta!

1- és un video-clip que havia vist fa temps i ara he retrobat (...)

Llegeix més »

Què us han portat els reis?

Per aiRa2

Estem en època d'exàmens, (i ara hauria d'estar estudiant) però segur que tots tenim ganes de desconectar una mica ja que despres d'unes condensades festes nadalenques, fartant-nos de menjar i beure a les reunions familiars estaria bé poder ga (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes