™ Blog universitari de Anaïs19, estudiant de Història (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de Anaïs19, estudiant de Història (UdG)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Caminos

Per Anaïs19

A veces emprendes con ilusión un nuevo camino. Un camino que te llevará a amar al saber. Son nueve meses de sendas plagadas de historias que te ayudarán a entender mejor el mundo, y también a conocer nuevas amistades.

¿Qué pasa cu (...)

Llegeix més »

París!

Per Anaïs19

I es que aquesta ciutat em té enamorada: he trigat 4 mesos en no poder resistir-me a ella! A l'abril pujava a l'avió de Beauvais pensant per dins "Tornaré!"... Així que ja tinc els bitllets comprats, del 12 al 15 de setembre...

Llegeix més »

10 coses que em representen

Per Anaïs19

1. L'iPod. Un nano blau, dels antics. M'el van regalar el meu nòvio i la que, per aquells temps, era la meva millor amiga. Sempre el porto a sobre, i poca gent he vist al meu voltant que el tingui igual.

2. Les bambes. (...)

Llegeix més »

Demà comença una nova etapa

Per Anaïs19

Després de la presentació definitiva d'avui (ha sigut entretingut que ens ensenyessin com funciona la web de la facultat, hahaha -ironia-) s'acosta el gran dia, allò per el que tots passem 2 anys estudiant per arribar-hi... la Universitat.

Llegeix més »

Les sensacions que pot produir una cançó

Per Anaïs19

La mateixa cançó m'evoca moltíssimes sensacions.

Recomano escoltar-la mentre es llegeix el post.

http://es.youtube.com/watch?v=MeJjPzlwi1wEm recorda l'últim dia dels exàmens finals (...)

Llegeix més »

El meu primer post al blog

Per Anaïs19

Ja fa dies que volto per patatabrava.com, i he de dir que gràcies als espais i al fòrum dels companys de la facultat, m'he anat familiaritzant més amb la carrera que faré, i sobretot agafant més empenta per començar amb ganes dintre d'uns mes (...)

Llegeix més »

La historiadora

Per Anaïs19

No pot ser una casualitat... Me'l van regalar fa 2 anys més o menys. No el vaig poder començar perque tenia moltes lectures obligatòries. I fa relativament poc m'el vaig trobar al prestatge encara nou...No. No pot ser (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes