™ Blog universitari de AnnaLaura, estudiant de Enginyeria Civil + Enginyeria Informàtica (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de AnnaLaura, estudiant de Enginyeria Civil + Enginyeria Informàtica (UPC)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

D . E . L . E . G . A . D . A . . . . D . E . . . . C . U . R . S

Per AnnaLaura


Jo estudiava en una facultat més aviat petita on tots ens coneixíem, inclosos els NO estudiants (us sona el que en diem personal d’administració i serveis?), que són persones gràcies a les quals tot funciona i a vegades els estudiants n (...)

Llegeix més »

B. .O. .O. .T. .S. . . .A. .R. .E. . . .M. .A. .D. .E. . . .F. .O. .R. ... ... ... ...

Per AnnaLaura

Estàvem a Roma de viatge, l'última escapada abans de separ.nos pel món. La Meme i la Laura anaven a estudiar a Berlín i Granada. Èrem les de sempre, les cinc de copes (Perqué ens vam posar aquest sobrenom? ah! si, sempre jugàvem a cartes ment (...)

Llegeix més »

C.A.P. . . .D.'.A.N.Y. . . .H.U.M.I.T.

Per AnnaLaura

Tot just fa una hora que ha començat el nou any, som a casa d’uns amics, no som més de 15. Per la ocasió m’he posat una faldilla curta blanca i una brusa blava cenyideta. Estic brindant amb tothom, quan em trobo amb la teva mirada, et somric i (...)

Llegeix més »

.U.N. .G.E.L.A.T. .C.O.N.T.R.A. .L.A. .C.A.L.O.R.

Per AnnaLaura


S'acostava la primavera i el calor feia que els cossos desprenguessin una olor més forta, feia dies que no estava amb ningú i fins i tot sortint de la dutxa era capaç de sentir la meva pròpia olor de femella. Jo estava tranquil·la pensan (...)

Llegeix més »

ENSENYANT UN PIS

Per AnnaLaura

Inspiració sobtada mentre mirava un pis avui, és una fliapada, ho sé. (Si tot va bé viuré a BCN!).

Feia 3 anys que vivia en un pis petit però acollidor d’un barri de Barcelona quan per motius de feina havia de traslladar-me a les (...)

Llegeix més »

U N A T A R D A M O G U D E T A . . .

Per AnnaLaura

Dinar VegetariàEstava cansada. Eren gairebé les 3 de la tarda i no tenia ganes de cuinar. Vaig pensar que podria anar a dinar al restaurant vegetarià. Feia temps que no hi anava i suposava que a aquesta hora ja (...)

Llegeix més »

CABREIG vs PLAER

Per AnnaLaura

Era una tonteria, ho sé, però no me'n podia estar, suposo que l'estar emprenyada amb mig món va ser la causa de que després d'aquella discusió estúpida l'estigués fent patir durant dos dies.

Gairebé no li parlava, quan m'abr (...)

Llegeix més »

DESPERTAR ES PURA TONTERÍA.

Per AnnaLaura

No ofrecí resistencia al mediodía ni a la persona que junto a mí roncaba como una foca molida a palos. Pensé que, luego de semejante borrachera, sería lo normal actuar de la forma más urbana posible, es decir, dar las cosas por sentadas, natura (...)

Llegeix més »

CONRTRA GUSTOS ...SABORS

Per AnnaLaura

Em va agafar la mania d'enamorar.me de les veus, no dels homes. Hi havia un noi a la meva classe que estava boníssim, però era de les Canaries. Estava molt bo per què era canari, em deien, sense arribar a entendre per què no m'agradava aquella (...)

Llegeix més »

CLICK

Per AnnaLaura

Estava estudiant despres de sopar, em notaba l’esquena super carregada de la posició, llavors vaig sentir les teves mans a la meva espatlla, no em vaig ni molestar en girar-me, vaig tancar els ulls, vaig posar les meves mans sobre la meva falda i (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes