™ Blog universitari de Audenis, estudiant de Periodisme (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de Audenis, estudiant de Periodisme (UAB)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Los estudiantes de Quebec no ceden: ya llevan 100 días de huelga

Per Audenis

El Gobierno de Quebec anunció en febrero que aumentaría el precio de la matrícula universitaria un 75%, aduciendo que es la más baja del Canadá y que la crisis económica obliga a subir los precios. Desde entonces, los estudiantes de la regi (...)

Llegeix més »

29F: Cada loco con su tema

Per Audenis

Quien diga que la manifestación de ayer en Barcelona se centraba solamente en los recortes del gobierno en la educación y, sobretodo, en las universidades, se equivoca. La realidad fue que, además de las típicas pancartas con lemas como “¡BAST (...)

Llegeix més »

Aprende inglés...¡Gratis!

Per Audenis

Mejorar tu nivel de inglés hoy en día ya no te obliga a pasar por una academia. Existen métodos que te permiten avanzar en el aprendizaje de una lengua sin necesidad de invertir ni un euro. Sólo las ganas de aprender y la buena disposición so (...)

Llegeix més »

Manifestación masiva para unos; moderada para otros

Per Audenis

Más de 80% de la población española se sumó ayer a la que fue la octava huelga general de la democracia. La cifras se doblan respecto a la manifestación que se celebró en septiembre de 2010 contra la reforma laboral del Go (...)

Llegeix més »

El creador de "Kony 2012", arrestado por masturbarse públicamente

Per Audenis

El documental de "Kony 2012", creado por Invisible Children Inc., se ha convertido, en los últimos meses, en todo un fenómeno en internet. Un total de 90,5 millones de personas ya han visto el vídeo en páginas como YouTube o Vimeo. Si ya por s (...)

Llegeix més »

Burladors de peatges: Bona tarda, no vull pagar!!

Per Audenis

Ja fa anys que els peatges irriten els catalans. Sempre ha estat un tema delicat, sobretot a l'hora d'entendre perquè a Catalunya, al contrari que a la resta de l'Estat, es paguen tants peatges. Ara, a més, s'està contemplant la possibilitat de (...)

Llegeix més »

Els estudiants del Quebec no afluixen: ja porten 100 dies de vaga indefinida

Per Audenis

El Govern del Quebec va anunciar al febrer que augmentaria el preu de la matrícula universitària un 75%, adduint que són les més baixes del Canadà i que la crisi econòmica obliga a pujar els preus. Des de llavors, els estudiants de la regió (...)

Llegeix més »

Possible privatització de la RENFE

Per Audenis

El Consell de ministres ha estudiat, durant aquesta setmana, la privatització de determinats serveis dins l'àrea de les infraestructures i el transport. Així doncs, és molt possible que aviat s'anunciï la liberalització de la RENFE, que dei (...)

Llegeix més »

Aprèn anglès...gratis!

Per Audenis

Millorar el nivell d'anglès avui dia ja no t'obliga a passar per una acadèmia. Existeixen mètodes que permeten avançar en l'aprenentatge d'una llengua sense necessitat d'invertir ni un euro. Només les ganes d'aprendre i la bona disposició s (...)

Llegeix més »

Llastimosa situació dels becaris espanyols

Per Audenis

La Comissió Europea (CE) està alarmada per la situació laboral dels joves a Espanya. És per això que va publicar dilluns passat un informe en el qual adverteix de la precària situació dels becaris. Molts d'ells, segons explica, realitzen pràc (...)

Llegeix més »

La Razón ataca frontalment els estudiants que es mobilitzen

Per Audenis

“La Razón” ha asumit el paper de defensora de l'ordre públic i ha preparat una ofensiva contra diversos joves que es mobilitzen. Sota el lema “Los malos estudiantes agitan la educación”, el diari ha publicat en (...)

Llegeix més »

Època d'exàmens, època de xuletes

Per Audenis

Els estudiants van començar a copiar el mateix dia que es van inventar els exàmens. Ja en alguns gravats sumeris es descriu el càstig -50 fuetades- que l'alumne podia rebre si cometia alguna falta deshonesta amb el professor. Des de llavors, s' (...)

Llegeix més »

Sanitat pública: És l'hora dels adéus

Per Audenis

La Sanitat espanyola està entrant en un període surrealista. Als polítics els ha entrat la neura i, 26 anys després de la seva creació, han decidit que la sanitat pública d'Espanya és un “despilfarro” i que ja és hora d'estalviar diner (...)

Llegeix més »

El creador de “Kony 2012”, arrestat per masturbar-se públicament

Per Audenis

El documental de “Kony 2012”, creat per Invisible Children Inc, s'ha convertit, en els últims mesos, en tot un fenòmen a internet. Un total de 90,5 milions de persones ja han vist el vídeo a pàgines com YouTube o Vimeo. Si ja per sí sol e (...)

Llegeix més »

Arriba la VI lliga de debat universitari de la UB!

Per Audenis

Si el que t'agrada és debatre i discutir temes d'actualitat amb estudiants com tu, la UB t'en dóna l'oportunitat. El Vicerectorat d'Estudiants i Polítics Lingüística de la UB organitza, des de fa cinc anys, la Lliga debat universitari de (...)

Llegeix més »

La lluita del #novullpagar continua

Per Audenis

La protesta del #novullpagar no afluixa. Les mobilitzacions continuen, i a la classe política no li ha quedat més remei que intentar arribar a una mena de consens amb els ciutadans per pacificar-los. Una vintena d'agents polítics, econòmics i (...)

Llegeix més »

Islàndia, un exemple a seguir per sortir de la crisi

Per Audenis

L’economia d’ Islàndia, com la majoria de la dels països occidentals, l’any 2008 es va enfonsar. La permisivitat total en el sistema financer, els deutes de les famílies i la despesa descontrolada van ser només algunes de les raons per les (...)

Llegeix més »

Manifestació massiva per uns; moderada per altres

Per Audenis

Més del 80% de la població espanyola es va sumar ahir a la que va ser la vuitena vaga general de la democràcia. Les xifres es doblen respecte a la manifestació que es va celebrar al setembre de 2010 contra la reforma laboral del Gov (...)

Llegeix més »

Detinguts quatre membres d'anonymous a Madrid

Per Audenis

Quatre membres d' Anonymous han estat detinguts a Madrid durant una operació contra l'organització. Dos d'ells han ingressat a la presó, un ha quedat amb llibertat sota fiança i el quart, com que és menor d'edat, ha quedat sota la custòdia del (...)

Llegeix més »

El 15M, un any després

Per Audenis

Milers d'indignats s'han reivindicat aquest cap de setmana per recordar que ja fa un any del 15M. Més de 80 ciutats espanyoles i 50 països s'han sumat a la convocatòria, i durant 4 dies d'acampada -demà és l'últim- els activistes han celebra (...)

Llegeix més »

Últims dies per apuntar-te als camps de Solidaritat!

Per AudenisSETEM va presentar, el dia 11 de gener, les dates de la inscripció i de les sessions informatives per el programa de camps de Solidaritat. El termini finalitza el 29 de febrer, així que els interessats encara estan a temps d'inscriure' (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes